Hoe komen we samen tot het schilderij wat bij jou past?

Door persoonlijke aandacht en ontzorging die jij wenst rondom interieuradvies- en inrichting!
 

Dé stap op weg van een huis naar een thuis begint bij een persoonlijk adviesgesprek. Wij bieden hierin de ontzorging die jij nodig hebt om jouw persoonlijkheid te vertalen naar jouw interieur. Je kunt kiezen uit een totaalaanbod van diensten, bestaande uit advies, ontwerp, productverkoop- en levering, montage en service. En dit allemaal volgens een helder en persoonlijk plan!Persoonlijkheid en interieur samenbrengen

Wij zijn erg benieuwd wie wij tegenover ons hebben! Naar jou als persoon, jouw woon- en leefsituatie en uiteraard jouw woning. Om dit in kaart te brengen pakken we de plattegronden erbij. Waar ligt het noorden en het zuiden? Hoe is het lichtinval? Welk type woning is het? Aan de hand hiervan gaan we de vertaalslag maken om jouw persoonlijkheid en wensen samen te brengen.

 

 

De vloer is de basis

De vloer is het eerste vertrekpunt voor jouw interieur. Belangrijke vragen die we daarbij beantwoorden zijn hoe licht het huis is en wat de verhoudingen zijn. Naast smaak, is het afhankelijk van de ruimte of we een visgraat of rechte planken kiezen. Samen kijken we welke vloeren aanspreken en in combinatie met de wand- en raambekleding kunnen we uiteindelijk de beste optie kiezen.

 

 

Zeg ja tegen kleur!

Vanuit de gekozen vloer(en) begint het creatieve proces met kleur. Wij pakken er (basis) kleurstalen bij met de vraag; wat vind je mooi? Samen vervangen we verfstalen voor andere kleur of voor wandbekleding, om wat meer persoonlijkheid en sfeer toe te voegen. Alle kleuren worden besproken, ook die van deuren en kozijnen, want die hoeven niet wit of zwart te zijn. Zo creëren we samen een schilderij van mooie kleuren en prints.

Raambekleding; de finishing touch

Tot slot maken we een keuze voor de raambekleding. De technische aspecten die hierbij belangrijk zijn: de ligging in verband met het lichtinval en warmte die binnenkomen en het soort raam. We kiezen eerst het meest passende product en daarna kiezen we de kleur uit. Dit hoeft niet per se wit of zwart te zijn, maar wacht dacht je van roze? Dit verwacht je niet gelijk, maar kan heel leuk zijn!

Farrow & Ball

Farrow & Ball

Farrow & Ball biedt een uitdagende selectie verfkleuren, die ook onderling goed combineren. Geen enkele verffabrikant is in staat de diepte en intensiteit van Farrow & Ball kleuren te evena ...

Arte

Arte

Arte wandbekleding is luxe en trendy en bevat innovatieve en bijzondere texturen en ontwerpen. Je kunt erop rekenen dat je met Arte wandbekleding de hoogste kwaliteit in huis haalt.

Luxaflex®

Luxaflex®

Luxaflex® brengt jouw ruimte tot leven, creëert natuurlijk licht en wordt comfortabel beschermd tegen hitte en kou. Dankzij de uitgebreide collectie, innovatieve oplossingen en kwaliteit i ...

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard is wereldwijd marktleider in ‘Lloyd Loom’-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken worden geweven ...

Onze werkwijze in de praktijk ontdekken?

Handig om mee te nemen

Om je goed op het adviesgesprek voor te bereiden adviseren wij je om zo weinig mogelijk mee te nemen aan voorbeelden. Wij gaan liever het gesprek met jou aan om jou te leren kennen. En we beloven je...dan komen de plaatjes waar blij van wordt vanzelf. Wat natuurlijk wel handig is:

  • Foto's van jouw woning
  • Plattegrond van jouw woning
  • Voldoende tijd voor een leuk gesprek en goed advies

Heb jij je wensen al duidelijk voor ogen?

Voor productadvies en montage kun je bij ons terecht!

Is een volledig interieurplan niet jouw behoefte? Ook voor een ‘los’ product kun je bij ons terecht! Met ons ruime aanbod, ervaren productadvies en vakmanschap helpen wij je graag verder. Omdat we alles binnen ons eigen team kunnen uitvoeren hebben wij de mogelijkheid om je hierin geheel te ontzorgen. Onze vakkundige experts kunnen de vloer leggen, de trappen stofferen, de wandbekleding aanbrengen en de zonwering monteren. Zo ben je altijd verzekerd van kwaliteit!