Sluiten

Ontdek de 5 woonstijlen van uw Binnenhuisadviseur!

Als het om woonstijlen gaat, is er veel te kiezen.

Houdt u van kleur of gaat u liever voor natuurlijke tinten en bent u gek op design of valt u als een blok voor industriële meubels? Uw huis inrichten wordt een stuk gemakkelijker als u weet wat uw smaak is. Hieronder staan alle woonstijlen uitgebreid op een rij.

De 5 woonstijlen van Breed Interieur

De 5 woonstijlen die elke Binnenhuisadviseur hanteert, zijn puur bedoeld als leidraad om erachter te komen wat u als klant het meest aanspreekt. Gelukkig is het ons vak persoonlijke woonstijlen te creëren die u echt helemaal op het lijf geschreven zijn. Daarom hebben we ook een eigen moodboard-app ontwikkeld waarmee u sfeerfoto's van alles wat u ziet in onze inspiratie-app kunt opslaan. Maar ook foto's die u elders hebt gezien en vanaf uw eigen computer uploadt. U kunt voor elk vertrek een moodboard maken en delen met wie u maar wilt!

 • Woonstijl 1 - Basic & Puur

  Deze woonstijl kenmerkt zich door een mix van natuurlijke materialen en aardse kleuren. U kunt bijvoorbeeld denken aan hout, rotan, linnen en wol. Wit en natureltinten hebben de overhand in een Basic & Puur interieur, aangevuld met grijs en zwart. Eenvoud en rust voeren de boventoon. Deze woonstijl is zeer geschikt als u kleiner woont of uw huis niet zo licht is. Door de kleuren neutraal te houden oogt een woning groter en lichter.

 • Woonstijl 2 - Modern & Design

  In een modern interieur met design zijn altijd een aantal blikvangers te zien. Een opvallende designstoel, een kleurrijk behang of een bijzondere vloer die de aandacht trekt. Er wordt gewerkt met zwart en wit, maar ook met opvallende accentkleuren zoals felgeel en fluorroze. Het is een interieur met strakke lijnen, technische hoogstandjes en luxe materialen. In de woonstijl Modern & Design worden materialen gebruikt zoals beton, marmer, kunststof en glas.

 • Woonstijl 3 - Industrieel & Vintage

  De woonstijl Industrieel & Vintage kunt u herkennen aan stoere materialen zoals staal, beton, steen en onbewerkt hout. Denkt u aan industriële lampen, robuuste meubels, grove vloeren en stalen raamkozijnen. Meubels in deze woonstijl hebben karakter doordat ze intensief zijn gebruikt en een historie hebben. De kleuren zwart, wit, grijs, legergroen en bruin hebben de overhand. Grafische elementen zoals letters en dessins mogen in deze woonstijl ook gezien worden.

 • Woonstijl 4 - Stijlvol & Klassiek

  Deze woonstijl herkent u aan de verwijzingen naar vroeger, zoals uit de renaissance. Denk aan barokke stoelen, ornamenten en kroonluchters. De producten worden gekenmerkt door een gedetailleerde afwerking. Stijlvol & Klassiek is een statige en elegante woonstijl met romantische invloeden. In deze woonstijl worden naturellen, grijstinten en zwart gebruikt, maar ook rood, pastellen en wit. Glanzende stoffen, zijde en velours worden in dit interieur gecombineerd met leer en hout.

 • Woonstijl 5 - Lifestyle & Landelijk

  Deze woonstijl is comfortabel, klassiek en rustig. Denkt u aan rustieke meubels, behaaglijke plaids, shutters en een tapijt als sfeermaker. In deze woonstijl wordt veel hout en steen gebruikt, maar ook mooie effen stoffen in natuurlijke tinten en materialen zoals wol, linnen en katoen. Een landelijk interieur kan raakvlakken hebben met een meer brocante en romantische stijl. Het kleurenpalet van deze woonstijl bevat natuurlijke tinten zoals wit, beige, crème, bruin en grijs.

Onze adviseur helpt u graag bij het creëren van uw eigen woonstijl

Interieurstyliste

Adres

Middenweg 284
1701 GK Heerhugowaard

Contact

072-5711250
 

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag

09:30 - 17:30
's avonds op afspraak
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten


In verband met vakantie zijn wij gesloten van dinsdag 25 juli t/m zaterdag 5 augustus

Kijk ook eens op onze webshops:

www.breedverf.nl

www.breedbehang.nl