Interieuradvies bij Breed Interieur

Kom en bezoek ons in de regio voor de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras

Graag adviseren de interieuradviseurs van Breed Interieur jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak...
Lees meer

Interieuradvies bij Breed Interieur. Hoe werkt het?

We komen er ons bed voor uit om jou te verrassen met creatieve, sfeervolle en geheel bij je passende ideeën voor een unieke inrichting van jouw woning. Of om de ontworpen droominterieuren om te zetten in praktische oplossingen. Ongeacht de moeilijkheidsgraad. 

Je persoonlijke smaak bepaalt of jij je thuis voelt in je huis. Maar wat als je niet weet wat je smaak is? En of dat wat jij mooi vindt ook echt de beste keuze voor jouw woonsituatie is? Onze binnenhuisadviseurs helpen je graag. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door de nieuwste woonstijlen en een uitgebreide collectie vloer-, wand- en raamdecoratie.

Met vragen stellen kom je verder. Een adviesgesprek met een binnenhuisadviseur helpt je gerichte keuzes te maken voor je interieur. Samen doorlopen we alle stappen op weg naar een energiezuinig, akoestisch aangenaam en praktisch interieur. Heb je foto’s of stalen verzameld, een bouwtekening of heb je een moodboard gemaakt van je droominterieur? Neem die mee!

Voor je raam zijn er talloze opties, van lichtdoorlatend tot verduisterende zonwering of gordijnen, sfeerverhogend en praktisch. Voor elk raam hebben wij de juiste oplossing. Oók voor je draai-kiepraam of lichtkoepel. Al je raamdecoratie elektrisch of via een app bedienen? Het kan! Samen bekijken we alle mogelijkheden, merken en collecties zodat je de juiste keuzes maakt.

Een vloer is heel bepalend voor de uitstraling van een ruimte en kies je niet ieder jaar. Welke praktische eisen stel jij aan je vloer? In welke ruimte komt hij te liggen en wie gebruikt de vloer? Vloerverwarming en vloer- en geluidsisolatie komen in elk adviesgesprek aan bod. Alle eigenschappen en functies van onze vloeren komen tijdens het advies aan bod.

Moet de wand harmoniëren of juist accentueren? Voor die effecten is er een breed scala aan mogelijkheden. Van gewone muurverf tot exclusieve krijt- of kalkverf tot woodpanels. En natuurlijk behang, of een een wallpaper met een foto (ook wel wall art genoemd). Met behang kun je in korte tijd een groots effect creëren. Het aanbod is enorm en dan is de juiste keuze juist belangrijk.

Het wow-effect als je alle materialen, kleuren en structuren gecombineerd ziet, is wat je graag met je interieuradvies wilt bereiken. Wij gaan altijd voor dat effect en resultaat. Op verzoek kunnen wij ook extra services leveren zoals het maken van een moodboard of 2D/3D ontwerp. En alles gevolgd door een vakkundige en zorgeloze uitvoering door onze monteurs en stoffeerders.

accordion

Even voorstellen

Mijn naam is Sandra Breed. Samen met mijn man Karel en ons team run ik Breed Interieur. Breed Interieur is een interieurwinkel/ontwerpstudio in Heerhugowaard, waar we het heel leuk vinden om samen met de klant tot een interieur te komen die bij hen past. Klanten kunnen bij ons terecht voor een eenvoudig rolgordijn tot een volledig interieurplan met 3D tekeningen. Het is net wat er van ons gevraagd wordt.

Onze klanten

Onze klanten zijn divers. Mensen komen bij ons als ze een nieuw woning hebben gekocht, maar ook als hun bestaande woning toe is aan een nieuw interieur of als er wordt verbouwd. Daarbij kijken we ook vaak mee bij de technische aspecten van de verbouwing of nieuwbouw. Daarnaast richten we bedrijfspanden in.

Ons interieuradvies

We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de klant om vervolgens tot een interieurplan te komen die goed bij hen past. We beginnen bij de plattegrond en daarna komen er vloerstalen bij, aangevuld met de kleuren van Farrow & Ball en Arte wandbekleding. Uiteindelijk maken we het af met zonwering en gordijnen.

Vaak halen we de klant ook een beetje uit de comfortzone. We beginnen met de basistinten en dan langzaamaan is er meer ruimte voor een beetje patroon en meer kleur. We zien dat klanten dan altijd enthousiaster worden. Waarbij ze in het begin dachten ‘dat gaan we nooit doen’, zien we uiteindelijk ogen glanzen: ‘wauw, dit is gaaf!’. Het eindresultaat is een moodboard voor een fijn interieur, waarin de klant zichzelf echt terugziet en dat authentiek is. Het maakt ons uniek dat we echt kijken naar de klant en niet alleen naar wat er in de mode is.

De uitvoering

Als het plan op tafel ligt, dan is het tijd voor de uitvoering. We willen dat een huis mooi wordt, maar het moet ook technisch haalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Verder hebt je natuurlijk te maken met de prijs. Alles moet in balans zijn, naar wens van de klant. We gaan meten, bekijken alle aspecten en werken de offerte uit.

Omdat we alles binnen ons eigen team kunnen uitvoeren, kunnen we de klant volledig ontzorgen. Onze stoffeerders kunnen de vloer leggen, de trappen stofferen, de wandbekleding aanbrengen en de zonwering monteren. Zo realiseren we met ons gehele team een mooi eindresultaat van plan tot uitvoering.

Het resultaat

Als alles af is, gaan we vaak nog even langs met een bloemetje. Het is altijd leuk en leerzaam om te kijken hoe hetgeen dat je om tafel hebt bedacht werkelijkheid is geworden. Het is gaaf om te zien dat mensen ontzettend blij zijn het hun nieuwe interieur. En wij dus ook!

Sandra Breed, Breed Interieur

Handig om mee te nemen: foto's, tekeningen of stalen...

Klik om de afbeelding te vergroten

Woon je in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras? Dan is Breed Interieur jouw binnenhuisadviseur voor een persoonlijk interieuradvies.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Breed Interieur jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Klik om de afbeelding te vergroten

De mooiste collectie gordijnen in de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen vind je bij Vinke Beilen.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Vinke Beilen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Door het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief