Sluiten

Farrow & Ball

Breed Interieur is de Farrow & Ball specialist

Breed Interieur is de erkende interieurspecialist en verfspecialist voor Farrow & Ball. Breed Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collectie van Farrow & Ball, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuw behang of een nieuw kleurtje op de muur. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. We hebben een grote en brede voorraad van Farrow & Ball in onze winkel, die ook online besteld kan worden via onze webshop.

Nieuwe Farrow & Ball verf?

Er valt heel wat te kiezen bij Breed Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van Farrow & Ball. Breed Interieur biedt de meest uitgebreide collecties verf & behang in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras

 • Milieuvriendelijk

  Onze watergedragen verfproducten hebben een laag VOS-gehalte, zijn milieuvriendelijk en geurarm, dus veilig voor het gezin en uitermate geschikt voor gebruik in de eigen woning.

  Naar onze webshop
 • Wandbekleding

  Farrow & Ball behang is gebaseerd op authentieke dessins uit de 18de en 19de eeuw en heeft derhalve een tijdloos karakter. Creëer jouw favoriete look met de perfect afgestemde verven en wandbekleding.

 • Exterieurverven

  Het kleurenpallet is ook verkrijgbaar in het Farrow & Ball assortiment van exterieurverven. De buitenverven combineren de karakteristieke diepte van kleur met duurzame slijtvaste formuleringen om invloeden van buitenaf te weerstaan.

  Naar onze webshop

Onze Farrow & Ball adviseur helpt graag bij het maken van de juiste keuze.

Interieurstyliste

Adres

Middenweg 284
1701 GK Heerhugowaard

Contact

072-5711250
 

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag

09:30 - 17:30
's avonds op afspraak
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten


In verband met vakantie zijn wij gesloten van dinsdag 25 juli t/m zaterdag 5 augustus

Kijk ook eens op onze webshops:

www.breedverf.nl

www.breedbehang.nl