Sluiten

Hollandsche Vloeren in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras

Breed Interieur is de Hollandsche Vloeren specialist

Breed Interieur is de erkende interieurspecialist voor Hollandsche Vloeren voor de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras. Breed Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Hollandsche Vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een houten vloer. Kiest u voor Hollandsche Vloeren , dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw keuze voor Hollandsche Vloeren graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Hollandsche Vloeren parketvloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Breed Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van Hollandsche Vloeren. Breed Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties parketvloeren in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras

  • Rustiek eiken vloeren

    Ons parket van Hollandsche Vloeren is van rustiek eiken. Dit betekent dat er knoesten in de planken voorkomen, wat de vloer een mooie robuuste uitstraling geeft. Door blootstelling aan zonlicht zullen er natuurlijke kleurveranderingen optreden en door het belopen zullen er krasjes ontstaan waardoor de vloer echt gaat leven.

  • 30 jaar woonplezier

    Van de vloeren van Hollandsche Vloeren heeft u 30 jaar lang woonplezier, en wij geven u 10 jaar garantie. Dit is onder andere omdat de vloeren gemakkelijk te onderhouden zijn, water- en vuilafstotend zijn, en een hardwax-olie toplaag hebben waardoor ze een hoog belastbaar oppervlak hebben.

  • De vloer voor iedereen

    Iedereen wordt blij van een vloer die makkelijk te onderhouden is, maar er zijn nog meer voordelen aan het parket van Hollandsche Vloeren. Ze zijn kindvriendelijk, plaatselijk te repareren, verhuisbaar en geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Dit maakt dat de vloeren in vrijwel ieder huishouden passen.

Onze adviseur voor Hollandsche vloeren helpt u graag bij uw keuze.

Interieurstyliste

Adres

Middenweg 284
1701 GK Heerhugowaard

Contact

072-5711250
 

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag

09:30 - 17:30
's avonds op afspraak
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten


In verband met vakantie zijn wij gesloten van dinsdag 25 juli t/m zaterdag 5 augustus

Kijk ook eens op onze webshops:

www.breedverf.nl

www.breedbehang.nl