Breed Interieur is dé Interstil specialist voor de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras

Plan afspraak

Breed Interieur is de erkende interieurspecialist voor Interstil voor de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras. Breed Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Interstil, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal.

Kiest u voor Interstil, dan kiest u voor innovatieve systemen voor het ophangen van uw gordijnen. Wij nemen uw bewuste keuze voor Interstil graag serieus. Daarom adviseren u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Plan afspraak

Nieuw Interstil ophangsysteem? Er valt heel wat te kiezen bij Breed Interieur

 • Innovatief design

  Met de nieuwe F1 techniek gaat er een nieuwe deur open in de paneelgordijn techniek; de paneelwagens zijn samen met de stoffen achter de rail verborgen wat zorgt voor een naadloos design. Dit is een ontwikkeling bij Interstil uit eigen huis en wordt vol trots toegepast op 6 verschillende systemen; van het klassieke wandsysteem tot ruimteverdeler tot plafondsysteem. Wij van Breed Interieur helpen u graag bij de zoektocht naar wat het beste bij uw interieur past.

 • Bekroond Design

  Goed design is geen toeval volgens Interstil. Dit komt voort uit fascinatie voor het mooie, en van de overtuiging dat alleen het perfecte goed genoeg is. Hierdoor hebben zij al vele onderscheidingen ontvangen en daar zijn ze, net als wij, best wel een beetje trots op!

 • Oplossingen voor iedereen

  Wat voor systeem er bij u past, hangt af van de rest van uwinterieur. Wij van Breed Interieur staan daarom voor u klaar om daarbij te helpen. Het is aan u om te bepalen wat u wilt dat het systeem doet, wilt u een strak design als het F1 Paneelgordijnsysteem, of juistde elegante golfplooi? Wij helpen u graag met een persoonlijk interieuradvies.

 •  
  Wat past bij u?

  Uitstraling

  Wat past het meest bij u? Strakke oppervlakken, of juist elegante golven? Met de verschillende opties van Interstil is iedere uitstraling mogelijk. Ontdek het in onze woonwinkel en vind de stijl die bij u en uw huis past.

   
 •  
  Voor iedere ruimte

  Innovatief

  Doordat Interstil zijn eigen machines bouwt, kunnen zij met innovatieve oplossingen blijven komen. Iedere ruimte is anders, maar in iedere ruimte past een Interstil die uw gordijnen precies zo mooi laat uitkomen als ze bedoeld zijn.


   

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Wij van Breed Interieur snappen heel goed dat het met zo veel keuze in gordijnrails, -roedes en ophangsystemen niet meevalt om een keuze te maken. Zeker niet als u hier niet in thuis bent. Daarom nodigen wij u uit in onze woonwinkel om u te laten inspireren door de vele verschillende mogelijkheden, en natuurlijk staan wij voor u klaar met antwoorden op al uw vragen!

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Breed Interieur vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe ophangsysteem. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien, want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Profiteer van de beste service bij Breed Interieur

Bij Breed Interieur adviseren wij u graag over welk soort ophangsysteem geschikt is bij uw wensen. Wij staan u bij vanaf de keuze voor het beste systeem totdat het volledig hangt zoals u dat wilt. Kom bij ons langs in onze woonwinkel en profiteer van ons vrijblijvende interieuradvies!