Sluiten

JASNO folds in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras.

Breed Interieur is de JASNO specialist

Breed Interieur is de erkende interieurspecialist voor JASNO folds voor de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras. Breed Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van JASNO, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar folds. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren we jou een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Nieuwe JASNO folds?

Er valt heel wat te kiezen bij Breed Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van JASNO. Breed Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties van JASNO in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras. Voor meer informatie kun je kijken op de website van JASNO

  • Ruime keuze

    De JASNO folds zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor de semitransparante, lichtdoorlatende versie als je de folds met name wilt inzetten voor iets meer privacy. Wil je dat de folds iets meer licht tegenhouden kun je ook kiezen voor de dim-out variant. Als laatste is er nog de black-out variant die voor een gehele verduistering van je ruimte zorgt.

  • Gemakkelijk in onderhoud

    Het geweven papier van de JASNO folds is gemakkelijk schoon te houden. Een borstel of stofzuiger op een lage stand is vaak al voldoende om de folds mooi en netjes te houden.

  • Strak design en kindvriendelijk

    De JASNO folds hebben een uniek design. Het textiel van de folds wordt strak in de bovenbak weggewerkt, op die manier valt de constructie weinig op. De bedieningsketting is daarnaast erg kindvriendelijk! De kindveilige hanger snijdt de ketting direct door wanneer er bovengemiddeld veel druk op komt te staan.

Onze JASNO adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Interieurstyliste

Adres

Middenweg 284
1701 GK Heerhugowaard

Contact

072-5711250
 

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag

09:30 - 17:30
's avonds op afspraak
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten


In verband met vakantie zijn wij gesloten van dinsdag 25 juli t/m zaterdag 5 augustus

Kijk ook eens op onze webshops:

www.breedverf.nl

www.breedbehang.nl