Kies voor Farrow&Ball bij Breed Interieur in Heerhugowaard

Verf en wandbekleding van Farrow & Ball bij Breed Interieur

Het hoge pigmentgehalte in de Farrow & Ball verf en hun daarop afgestemde handgemaakte wandbekleding resulteren in een unieke kleurintensiteit en een hoogwaardige afwerking waarmee wanden, plaafonds en vloeren tot leven komen. Bij Breed Interieur...
Lees meer

De juiste kleuren kiezen is een vak apart...wij houden van ons vak

"Explore our distinctive palette of paint colours and handcrafted wallpapers gathering ideas to help transform your home with Farrow & Ball."

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Onze watergedragen verfproducten hebben een laag VOS-gehalte, zijn milieuvriendelijk en geurarm, dus veilig voor uw gezin en uitermate geschikt voor gebruik in uw woning.

Wandbekleding

Wandbekleding

Wandbekleding

Farrow & Ball behang is gebaseerd op authentieke dessins uit de 18de en 19de eeuw en heeft derhalve een tijdloos karakter. Creëer uw favoriete look met de perfect afgestemde verven en wandbekleding.

Exterieurverven

Exterieurverven

Exterieurverven

Het kleurenpallet is ook verkrijgbaar in het Farrow & Ball assortiment van exterieurverven. De buitenverven combineren de karakteristieke diepte van kleur met duurzame slijtvaste formuleringen om invloeden van buitenaf te weerstaan.

Kleur ook je buitenleven met Farrow & Ball

Met de exterieur verf collectie van Farrow&Ball kun je je creativiteit en gevoel voor kleur en smaak aan de buitenwereld laten zien. Met 200 kleuren van de op elk weertype afgestemde Exterior Eggshell en Exterior Masonry kun je maar liefst 6 tot 15 jaar genieten van de intense buitenkleuren.

Breed Interieur is erkend dealer van Farrow & Ball verf in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras.

De uitieme verf voor onze interieur schilderijen

Graag adviseren de interieuradviseurs van Breed Interieur jou bij het kiezen van de best passende kleuren waar jij helemaal blij van wordt. Juist wat kleur doet in combinatie en in je interieur maakt dat je deze exclusieve verf nooit aanbrengt zonder een goed kleuradvies.  Loop daarom gewoon bij ons eens binnen en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Farrow & Ball product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)