Ontdek Vincent Sheppard bij Breed Interieur in Heerhugowaard

Verfrissend tijdloze meubelen voor binnen en buiten

Bij Breed Interieur zijn we verliefd op de binnen- en buitenmeubelen van Vincent Sheppard. Vincent Sheppard ontwerpt en produceert sinds 1992 binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Lloyd Loom meubelen, je kent ze wel, die meubelen waa...
Lees meer

Een voorproefje van Vincent Sheppard binnen- en buitenmeubelen

"We hebben bewust voor samenwerking met Breed Interieur gekozen omdat zij als geen ander kunnen spelen met vormen en kleuren, waardoor we meer leveren dan alleen onze meubelen. Bij Vincent Sheppard houden we ervan om mooie momenten samen door te brengen. We zijn ervan overtuigd dat gedeelde momenten degene zijn die ons het langst bijblijven. En daar spelen onze meubelen en de setting waarin Breed deze weet te combineren een belangrijke rol in"

Tijdloze indoor collectie

De indoor collectie van Vincent Sheppard heeft jou heel veel te bieden! De collectie bevat tijdloze, elegante designs met een verrassende moderne touch. Het belangrijkste voor Vincent Sheppard is dat jij op comfortabele wijze kunt genieten van je nieuwe meubilair. De stoelen, tafels, sofa’s, verlichting en accessoires zijn altijd op duurzame wijze geproduceerd.

 

 

 

Weerbestendige outdoor collectie

De outdoor collectie van Vincent Sheppard is letterlijk bestand tegen elk weertype! Het synthetische outdoor meubilair mag dan ook 365 dagen per jaar buitenstaan. Of je nu zoekt naar tafels, eet- of loungestoelen of accessoires, met Vincent Sheppard vind je altijd een prachtig vervaardigd product dat jouw tuin of buitenlocatie omtovert tot een prachtig en altijd comfortabel geheel.

 

 

 

Het unieke Lloyd Loom weefsel

Het unieke aan de designmeubels van Vincent Sheppard is dat deze worden geproduceerd aan de hand van een unieke techniek waarbij Kraft papier rond een dunne metaaldraad wordt verwikkeld. Hierna worden van deze constructie unieke producten verweven die niet alleen prachtig ogen maar ook duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen!

 

 

 

 

Breed Interieur is erkend dealer van Vincent Sheppard binnen- en buitenmeubelen in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras.

Wij weten deze meubelen in te passen in een sfeerplaatje binnen en buiten

Graag adviseren de interieuradviseurs van Breed Interieur jou bij het kiezen van het Vincent Sheppard meubel waar jij helemaal blij van wordt. Omdat wij een meubel nooit los zien van de omgeving waar deze staat. Loop daarom gewoon bij ons eens binnen en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Vincent Sheppard product.
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)