Vincent Sheppard in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras

De meubels van Vincent Sheppard bij Breed Interieur

Breed Interieur is de specialist op het gebied van Vincent Sheppard in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras. Dit prachtige merk focust zich niet alleen op indoor, maar ook outdoor meubilair. De indoor collectie focust zich rondom rotan, het unieke Lloyd Loom weefsel en duurzame...
Lees meer
Prachtige indoor collectie

Prachtige indoor collectie

Prachtige indoor collectie

De indoor collectie van Vincent Sheppard heeft jou heel veel te bieden! De collectie bevat tijdloze, elegante designs met een verrassende moderne touch. Het belangrijkste voor Vincent Sheppard is dat jij op comfortabele wijze kunt genieten van je nieuwe meubilair. De stoelen, tafels, sofa’s, verlichting en accessoires zijn altijd op duurzame wijze geproduceerd.

Sublieme outdoor collectie

Sublieme outdoor collectie

Sublieme outdoor collectie

De outdoor collectie van Vincent Sheppard is letterlijk bestand tegen elk weertype! Het synthetische outdoor meubilair mag dan ook 365 dagen per jaar buitenstaan. Of je nu zoekt naar tafels, eet- of loungestoelen of accessoires, met Vincent Sheppard vind je altijd een prachtig vervaardigd product dat jouw tuin of buitenlocatie omtovert tot een prachtig en altijd comfortabel geheel.

Lloyd Loom weefsel

Lloyd Loom weefsel

Lloyd Loom weefsel

Het unieke aan de designmeubels van Vincent Sheppard is dat deze worden geproduceerd aan de hand van een unieke techniek waarbij Kraft papier rond een dunne metaaldraad wordt verwikkeld. Hierna worden van deze constructie unieke producten verweven die niet alleen prachtig ogen maar ook duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen!

Klik om de afbeelding te vergroten

Breed Interieur is de erkende interieurspecialist in Vincent Sheppard in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Breed Interieur jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Vincent Sheppard product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)