Nieuwbouwhuis kopen? Breed Interieur denkt met je mee!

Heb jij een nieuwbouwhuis (in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras) gekocht of op het oog? Dan wil je van jouw nieuwe huis zo snel mogelijk een fijn thuis maken.  Breed Interieur helpt je daarbij! Wij adviseren je graag over de juiste interieurkeuzes voor jouw huis. Vanuit...
Lees meer
Interieuradvies voor een nieuwbouwhuis, hoe werkt dat?

Interieuradvies voor een nieuwbouwhuis, hoe werkt dat?

Wij komen graag ons bed uit om je te verrassen met creatieve, sfeervolle en geheel bij jou passende ideeën voor een unieke inrichting van je woning. Of om het ontworpen droominterieur om te zetten in praktische oplossingen. Ongeacht de moeilijkheidsgraad. Wij kunnen tot in detail met je meedenken. Neem daarom de bouwtekeningen en eventueel 3D-ontwerp van het huis mee naar een bezoek aan onze winkel, dan kunnen we je gericht adviseren.

Doe van tevoren interieurinspiratie op

Doe van tevoren interieurinspiratie op

Je persoonlijke smaak bepaalt of jij je thuis voelt in je huis. Maar wat als je niet weet wat je smaak is? En of dat wat jij mooi vindt ook echt de beste keuze is voor jouw aanstaande woning? Het kan lastig zijn om deze van tevoren te visualiseren. Door inspiratie op te doen, in onze winkel of online, kom je erachter welke kleuren, materialen en stijlen je mooi vindt. In onze winkel vind je de nieuwste woonstijlen en een uitgebreide collectie vloer-, wand- en raamdecoratie van topmerken. Ook op onze website kun je uitgebreid inspiratie opdoen. Lees onze woonblog, magazines of Binnenkijkers bijvoorbeeld, of bekijk het lookbook.

Laat je adviseren door een binnenhuisadviseur

Laat je adviseren door een binnenhuisadviseur

Met vragen stellen kom je verder. Een adviesgesprek met een binnenhuisadviseur helpt je gerichte keuzes te maken voor je interieur. Waaraan moet je interieur voldoen? Wil je bijvoorbeeld een onderhoudsvrije vloer, zo energiezuinig mogelijk leven of slimme raamoplossingen? Voor alle woonvragen weten wij raad en kunnen je de uitgebreide vloer-, wand- en raammogelijkheden adviseren. Neem naar het adviesgesprek je bouwtekeningen, moodboard of andere inspiratie mee zodat we samen nog gerichter aan de slag kunnen.

Van idee naar ontwerp van jouw nieuwbouwhuis
Van idee naar ontwerp van jouw nieuwbouwhuis

Tijdens het bespreken van je woonwensen maken we een schets van de situatie en kunnen zelfs een 2D- of 3D-ontwerp voor je maken. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

Wij gaan voor je aan de slag!
Wij gaan voor je aan de slag!

Als je huis gereed is, komen we alle producten bij je inmeten en het huis inspecteren. Is de vloer egaal genoeg om jouw gekozen vloer te leggen, kloppen de afmetingen, raambreedtes en stopcontactpunten met het ontwerp? Als alles is opgemeten dan kunnen we voor jou aan de slag en gaan onze vakmensen aan het werk. Binnen no-time kun jij genieten van je droomhuis!

De nieuwbouwprojecten in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras

Buitengewoon

Buitengewoon

Een buurt met meer groen dan steen, een charmant dorp in de stad. Een intieme, groene, bereikbare kant van Gouda. Waar buren elkaar kennen en samen genieten van het weidse uitzicht in de polder.

Zelf bouwen op eigen kavel

Zelf bouwen op eigen kavel

Heeft u uitgesproken wensen als het gaat om uw nieuwe woning? In Westergouwe-II realiseert u welstandsvrij uw droomhuis op uw zelfbouwkavel. U kunt kiezen uit diverse kavels. De keuzevrijheid gaat verder dan u denkt. Wij kunnen u adviseren vanaf het begin, zodat u een thuis krijgt waarin alles op de juiste plek staat.

Gouwse tuinen

Gouwse tuinen

Gouwse Tuinen is een groen, duurzaam en 100% gasloos plan en sluit aan op de ambitie van Westergouwe 'Weids Wonen'. Westergouwe heeft straks de uitstraling van een woonwijk met een mooie uitstraling waar elk deelgebiedje zijn of haar eigen identiteit krijgt. Wonen met een recreatiegebied aan je voeten en voorzieningen op loopafstand. Het kan in Westergouwe!

Goudse laan
Goudse laan

Groen stadsleven. Wonen omringd door natuur dichtbij het Goudse stadshart. Het woningaanbod van de Goudse Laan bestaat uit Laanwoningen, rijk aan architectuur en met oog voor detail. Er komen in totaal 9 woningen met tuinen georiënteerd op het zuidwesten. De woningen krijgen een woonoppervlak van 133 m² tot maar liefst 205 m².

Gouden Greep
Gouden Greep

Gouden Greep is gelegen in de fonkelnieuwe wijk Westergouwe. Een plek te midden van veel groen en water. Een plek waar je heerlijk zult wonen. Deze prachtige woningen onderscheiden zich door de rijke architectuur en hoogwaardige afwerking. Woningen waar duurzaam omgaan met energie voorop staat. Hier kom je écht thuis. Een Gouden Greep.

Neem contact met ons op

Personal Information
Vereist
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Klik om de afbeelding te vergroten

De mooiste collectie gordijnen in de regio Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Sint Pancras vind je bij Breed Interieur.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Breed Interieur jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.