Uw werkomgeving inrichten?


Lastig hè?! Het moet natuurlijk wel efficiënt zijn, maar u wilt ook de juiste sfeer uitstralen. Stap eens binnen bij Breed Interieur! Met een flinke dosis vakkennis op het gebied van (project)inrichtingen adviseren wij u graag en goed. Samen met u vullen we aan de hand van uw wensen uw werkomgeving in. Wij werken uitsluitend met de betere merken, dus wij staan garant voor kwaliteit. Uw project wordt optimaal begeleid, zodat wij zorgen voor een (meer dan) tevreden eindresultaat.

Een functioneel én prettig werkklimaat

Als Binnenhuisadviseur weten we precies het juiste midden te bewaren tussen representativiteit en functionaliteit. Die functionaliteit merkt u pas wanneer u de ruimte in gebruik neemt. Want dan blijkt dat de inrichting bijdraagt aan een beter werkklimaat, een goede akoestiek, meer productiviteit... en wat u noemt ‘company pride’. Omdat in zo’n omgeving iedereen graag gezien en gehoord wordt.

U brengt veel tijd door op uw werk. Het is daarom belangrijk dat u zich daar thuis voelt en wij willen dat voor u verzorgen. Of het nu gaat om een grote organisaties als ziekenhuizen en verzekeringsgiganten, waar altijd wel een verandering op stapel staat, of om kleine ondernemingen waar de inrichting de bedrijfscultuur moet uitstralen. U kunt bij ons terecht.

In samenwerking met gerenommeerde partijen zoals Leoxx, Desso, Interface Flor en Artimo geven wij uw werkplek de juiste uitstraling!
Op onze bovenverdieping vindt u een ruimte waar u bij binnenkomst gelijk de sfeer en uitstraling ervaart waar wij voor staan.


Projecten / referenties:

Accountants Kantoor Wiedijk

Afcona Additives B.V.

Airblast

Alfa Accountants en Adviseurs

Alka Mode

Ammaral Beltech BV

Auto Bedrijf Andriessen

Autowaard

Biljartcentrum H.H.W

Bouwbedrijf Hoffer

Columbus school

CTS training & advies

Depi Holding bv

DFW Europe

Electronic Solution

Esdege-Reigersdaal

F&G publishing

Restaurant de Filosoof

Fisum accountans

Stichting Flore

Van Galen B.V.

Gehoorvisie

Geldergroep Amsterdam

Grontmij

Groot transport

Het Dijkhuis

Hoogstins WTA

Interflame

Invenza Media bv

Jent de kapper

Kooy tuincentrum

Ligthart Milieutechniek

Looy Vastgoed

Mantelmeel Woonvoorziening

Medi-Prevent

MOS reclame en Belettering

Nehemia zorg

Paramelt bv

Pierre Schoenmode

Poedercoatings HHW

Ouderen centrum de Raatstede

Stichting Welzijn HHW

Tandartspraktijk U5

Taxi Centrale Schoorl

Verzinkerij Heerhugowaard

Woonwaard N-Kemmerland